Design for Flere AS, stiftet mars 2014, er en spennende og inspirerende butikk med godt utvalg av designmøbler og småvarer. I vår butikk i Sandvika, 10 minutter fra Oslo, vil du finne mange designfavoritter, klassiske ikoner og trendy nyheter. Hovedvekten av våre leverandører er skandinaviske. Vi ønsker at vårt utvalg skal gi varig glede for øyne og hjerter, og at alle skal ha mulighet til å finne god design å glede seg over i ulike prisklasser – vår visjon er: design for flere!

Det er viktig for oss at våre kunder opplever oss som en seriøs møbelbutikk med fagkunnskap, kreativitet og fleksibilitet. Høy servicegrad og trygghet på alle nivåer – før, under og etter en handel er noe vi jobber mye med.

Vi – det er Elisabeth og Anne som er stolte eiere av butikken, og hos oss finner dere stort sett tilstede hver eneste dag – mandag til lørdag. Vi har også en medeier som heter Rom for Flere AS.

Ennå ingen nettbutikk, men vi sender gjerne per post – send oss gjerne en mail!

I vår butikk vil du alltid finne en mengde flotte gaveideer og hyggelige småting, enten det skal være noe til en god venn eller til deg selv. Velkommen innom for en hyggelig handel, eller om det så bare er for å få litt inspirasjon og nye ideer – vi gleder oss til å se deg!

Anne og Elisabeth